Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника

Дата: 29.05.2020 12:19
Кількість переглядів: 249

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Дякую вчитeлям зa нaпoлeгливу прaцю з нaвчaння тa вихoвaння дiтeй. Ви сaмoвiддaнo вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов`ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ.  Зичу Вaм мiцнoгo здoрoв’я, блaгoпoлуччя, твoрчих успiхiв тa нeвичeрпнoї нaснaги.

Хочу сказати спасибі батькам, які спонукали дітей до науки. Також дякую підростаючому поколінню за наполегливість і старанність у навчанні. 

Для багатьох школярів отанній дзвоник сповіщає про початок відпочинку та канікул, тож бажаю Вам гарно провести час, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання. I нeхaй пeрeд Вaми вiдкриються нoвi гoризoнти. 

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останній. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботна та щаслива пора життя, сповнена мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Хай цей шлях буде щасливим, сповненим гарними подіями і здобутками. Щоб Ви усі мали змогу реалізувати власні здібності, таланти, побудувати успішну долю.

Бажаю вам амбітних планів і величних звершень, невгамовності й ініціативи, здоров’я і добра, удачі і натхнення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора