Волочиська районна державна адміністрація
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Герої не вмирають

Дата: 23.04.2018 12:58
Кількість переглядів: 595

Сумна подія відбулась сьогодні у нашому районі.  На Центральній площі міста проходила прощальна церемонія із бійцем, який загинув у  зоні антитерористичної операції на Донбасі.

Наш земляк,  Павло Король, загинув 20 квітня при виконанні службових обов’язків. Павло народився у 1984 році та проживав у Волочиську, закінчив Волочиський НВК, після того навчався у Камянець-Подільській агарарній академії. Працював на ВП Волочиський машинобудівний завод АТ «Мотор Січ», звідки був мобілізований до лав ЗСУ.  Служив в 24-ій окремій механізованій бригаді. Одруженим не був, вдома на нього його чекали мати і старший брат.

Слова співчуття висловили голова районної спілки бійців АТО С. Чиж, голова адміністрації В.Сергійчук та міський голова К.Черниченко. Усі присутні схилили голови в хвилині мовчання та попросили миру у спільній молитві.

Ми висловлюємо співчуття рідним та близьким Героя. Світла пам’ять про нього залишиться в серцях рідних, земляків, бойових побратимів – усіх, хто знав, поважав та любив його.

ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора